vand1.jpg

Lokale svømmeklubber

Vandhalla samarbejder med lokale svømmeklubber 

logo hoiflogo sambiosen blaa

Find et hold, der passer dig under Svømmeklubber

Vandhalla er opført i partnerskab med

realdania logo

 

Realdania og en række andre fonde har støttet byggeriet.

Se Hvem står bag.

rumsans

Læs Rumsans artikle om Vandhalla.

HjertestarterNetwork

Vandhallas faciliteter

Vandhalla byder på masser af vandaktiviteter, men også en række andre spændende ting:

  • Multifunktionel hal, der er indrettet så fleksibel, at den kan bruges til mange forskellige idrætsgrene og hurtigt omstilles til kulturelle aktiviteter. I kraft af fire kæmpe flytbare vægge kan hallen indrettes til arrangementer af forskellige størrelser. Væggene kan desuden omkredse en spektakulær scene. Til hallen hører også et moderne AV-anlæg med et lærred på 9 x 6 meter.

  • En hydraulisk scene på 60 m2 integreret i gulvet. Scenen består af en kæmpe boks, der kan bruges til opbevaring af hundredvis af stole og borde. Til kulturelle arrangementer kan scenen indstilles fra 0 – 1,2 meter over gulvet. En fleksibel rampe følger med i højden.

  • Træningsrum på 380 m2 mellem idrætshal og varmtvandsbassinet er forbeholdt Egmont Højskolens elever og kursister. Her kan de motionere i/på en række maskiner, der er tilgængelige for alle. Der er mulighed for holdtræning, individuel motion eller sammen med en hjælper. Et stort løbebånd er kombineret med en loftlift, der dækker 7 x 6 meter.

  • Et mega-maleri på 20 x 4 meter, som fortæller samfundets socialhistoriske udvikling. Temaerne spænder fra fortidsmennesker, pestdøden, bondeoprør, kirkens betydning, kongemagten, politiske højdepunkter, særforsorgens udvikling til videnskabelige landvindinger. En lang række personligheder, som har haft væsentlig indflydelse på samfundsudviklingen, er flettet ind i historien. Maleriets titel er ’Des Mere Stakkarle Hades’ og er udført af Jørn Bie.

  • Multie-medierum, hvor kunstværket indgår i Egmont Højskolens undervisning med fokus på medier og masker.
VILLAVEJ 25, HOU        8300 ODDER        TLF: 87 81 79 00        FAX: 87 81 79 79        E-MAIL: