vand2.jpg

Lokale svømmeklubber

Vandhalla samarbejder med lokale svømmeklubber 

logo hoiflogo sambiosen blaa

Find et hold, der passer dig under Svømmeklubber

Vandhalla er opført i partnerskab med

realdania logo

 

Realdania og en række andre fonde har støttet byggeriet.

Se Hvem står bag.

rumsans

Læs Rumsans artikle om Vandhalla.

HjertestarterNetwork

Aktivitetsmuligheder

Vandhalla byder på følgende aktivitetsmuligheder og faciliteter:  

  • 25 meter bassin (475 m3) med 4 baner. I den ene ende kan du dykke i en vanddybde på 1,8 m. Du har rige muligheder for mange forskellige former for vandsport. Bruger du kørestol, kan du hoppe i vandet fra kanten via en såkaldt grav eller ubesværet køre ned i vandet i badestol via en bred velintegreret rampe.

  • Vandrutsjebane på 90 meter. Du kan enten tage trappen eller elevatoren højt op til et plateau. Her kan du nyde udsigten over hele svømmehallen og se helt til øen Endelave. Eller du kan træne din balanceevne og øge kropsbevidstheden i Danmarks eneste vandrutsjebane tilgængelig for personer med handicap. Ved rutsjebanens start og landing har du mulighed for at benytte en lift.

  • Varmtvandsbassin (210 m3) med ca. 34 grader varmt vand og en unik hæve-sænkebund. Vanddybden kan variere fra 0,5 – 1,8 meter. Bassinet er beregnet til forskellige former for vandgymnastik og -træning. En cirkulær rampe langs kanten sikrer let tilgængelighed for kørestolsbrugere og gangbesværede.

  • Sauna med direkte adgang fra varmtvandsbassinet.

  • Omklædning foregår enten i et af tre store omklædningsrum med brusere. Eller du kan klæde om for dig selv i én af seks store kabiner med loftslifte.

  • For hygiejne og adfærdsregler - klik her.

 

Parkering: Du bedes benytte parkeringspladsen foran hovedindgangen.

 

VILLAVEJ 25, HOU        8300 ODDER        TLF: 87 81 79 00        FAX: 87 81 79 79        E-MAIL: